Plán na Březen 2012

20.02.2012 20:02

 

40. Plavba – 6. března
Zahájení, četba kroniky, práce s pádlem, vestou, NS, I. stupeň, soutěže, hry, první pomoc, zpěv, úklid kajuty, vyhodnocení.

41. Plavba – 11. března
Divadelní představení. Pohádka pro děti, rodiče, kamarády, atd. O Zuzance, které patřil celý svět. Divadelní představení se koná opět u nás, respektive vedle u o.s. Prima den. Zahájení v 15.00 hodin. Přijď v kroji! (pruhované tričko, dlouhé černé kalhoty, bílý opasek, černé boty - nakrémované, obrovský lesk). Cena za osobu 40,-Kč se bude vybírat před představením, připrav si drobné. Délka trvání představení 40 minut.

42. Plavba – 13. března
Již samotné datum je hrozivé, cožpak však věříme povídačkám? Já myslím, že ne!
Po přečtení kroniky zavzpomínáme na divadelní představení a vrhneme se na naší činnost. V sobotu nás čeká v Satalicích XIV. ročník závodu pro děti S.V.O.R. (potřebujeme pomoc dospěláků na stanovištích, již teď se rodičové hlaste! Je zapotřebí každé ruky. Po přečtení kroniky se vrhneme na práci s pádlem. Jsme pozváni na pár akciček, a tak si nemůžeme uříznout ostudu.

43. Plavba – 17. března
Pořádáme již XIV. ročník závodu pro děti od 5 let S.V.O.R. (síla, vytrvalost, odvaha, rychlost). Můžete se těšit na zajímavé disciplíny, jako např.: hod na cíl, běh, lezení na strom, první pomoc, Kimovka, zhoupnutí na laně, skok v pytli, atd.).
Jak jsme již avizovali, potřebujeme pomoci od rodičů.

44. Plavba – 20. března
Zahájení, to znamená zrekapitulujeme XIV. ročník závodu S.V.O.R., přečteme si kroniku, snad i vykročíme na ostrov, budeme pokračovat v kurzu s pádlem, řekneme si něco o balení výstroje a výzbroje na výpravu, zahrajeme si hry, samozřejmě si při tom zasoutěžíme, dáme sváču, vyhodnotíme schůzku, uklidíme kajutu, a jdeme domů.

45. Plavba – 23.-25. března
Výprava do Světlé nad Sázavou
Plánujeme (doufám, že to zvládnem) vyrazit do Světlé nad Sázavou. Pojedeme vlakem z vlakového nádraží Praha Harfa do cílové stanice Světlá nad Sázavou.  Tuto výpravu absolvujeme za asistence rodičů (musíme si však pomaličku zvykat na samostatnost). Ubytováni budeme v klubovně zdejších Junáků. Veškeré důležité informace (doba odjezdu, návrat do Prahy, cena jízdného, vybavení, jídlo, atd. se dozvíte s předstihem – každý rodič absolventa výpravy na mail).

46. Plavba – 27. března
Zahájení, četba kroniky, diskuse o výpravě do Světlé nad Sázavou, jsem moc zvědav, k čemu se dopracujeme. Vyhodnocení měsíční činnosti. Přijď v kroji (vezmu to od shora, dolů – ahojka, pruhované tričko, černé kalhoty – kapsáče, bílý opasek, černé boty).


Na schůzky chodíme vždy včas. Pozdní příchody narušují program a může se stát, že budeme pryč!

Na schůzky nosíme: KPZ, zpěvník, uzlovačku, stezku (obalenou a doplňovanou), psací potřebu, deník (obalený a dopsaný), svačinu.

Schůzky se konají každé úterý od 15.00 – 17.00 hodin.

Brigády se pořádají každý pátek od 16.00 – 18.00 hodin

Členský příspěvek nezapomeň zaplatit nejpozději na první schůzce v měsíci.

Pokud Vám budou scházet jakékoliv informace o naší činnosti, podívejte se na náš web: www.skaut-kbely.cz. Zde najdete snad všechno. Kdyby přeci jenom – néé! Neváhejte se ozvat na mé mob.tel. č. + 420 607 113 080 nebo mail: kamil.podlaha@seznam.cz

Píši to v každém čísle, tak jen pro pořádek:
Doba je zlá a tak žádám rodiče o přivádění a odvádění dětí ze schůzek a akcí přístavu!

Ještě takové menší upozornění pro rodiče, kteří si chodí vyzvedávat své děti s ještě mladšími dětmi:
Prosím, hlídejte si je!  Cokoliv se stane v objektu klubovny, budu mít potíže i já!!!

Děkuji za pochopení.